Nabídka vín

V případě zájmu nás prosím kontaktujte e-mailem na ubytovani.maratice@seznam.cz nebo telefonicky +420 725 860 181.

Vyzvednutí je možné osobně ve Vinařském domě Mařatice na základě předchozí domluvy, minimální odběr je 6ks lahví vína. Objednávku lze uhradit hotově nebo platební kartou.

Ryzlink rýnský 2012, suché  (12,0% alk.)   0,75 l / 250 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 20,5° NM, zbytkový cukr 3,3 g/l, kyseliny 5,6 g/l

Neuburské 2021, suché  (11,5% alk.) 0,75 l / 205 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 22° NM, zbytkový cukr 8,5 g/l, kyseliny 7,8 g/l

Rulandské bílé 2021, suché  (12,0% alk.) 0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 21,6° NM, zbytkový cukr 8,5 g/l, kyseliny 7,8 g/l

Rulandské bílé 2021, suché  (12,0% alk.) 0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 22,4° NM, zbytkový cukr 10,1 g/l, kyseliny 7,8 g/l

Scheurebe 2021, polosuché (12,0% alk.)  0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 24,2° NM, zbytkový cukr 10,1 g/l, kyseliny 7,8 g/l

Sylvánské zelené 2021, polosuché (11,0% alk.)  0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 22° NM, zbytkový cukr 9,7 g/l, kyseliny 7,8 g/l

Ryzlink vlašský 2021, polosuché (12,0% alk.)  0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 20° NM, zbytkový cukr 10,6 g/l, kyseliny 7,3 g/l

Souvignier gris, polosuché (13,5% alk.)  0,75 l / 225 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 23,5° NM, zbytkový cukr 9,2 g/l, kyseliny 7,5 g/l

Pálava 2021, polosuché (13,5% alk.)  0,75 l / 255 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 24° NM, zbytkový cukr 17,3 g/l, kyseliny 7,7 g/l

Rulandské šedé 2018, sladké (14,5% alk.)  0,75 l / 150 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 28,4° NM, zbytkový cukr 44,9 g/l, kyseliny 5,5 g/l

Ryzlink rýnský 2015, sladké (10,0% alk.)  0,75 l / 255 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 27,8° NM, zbytkový cukr 102,3 g/l, kyseliny 7,7 g/l

 

Dunaj 2021, suché (10,0% alk.)  0,75 l / 265 Kč
Moravské zemské víno, cukernatost při sběru 24,2° NM, zbytkový cukr 0,4 g/l, kyseliny 5,5 g/l

12 + 4 =